SzolgáltatásainkÜzleti tanácsadás

Több éves tapasztalataink alapján segítünk önnek, tanácsot adunk, a kezdetektől a kivitelezésig. Kínában az üzleti szokások teljesen eltérnek az általunk megszokottól.

Piackutatás

Termékminta, műszaki rajz, fotó alapján felkutatjuk az önnek legmegfelelőbb gyártót, forgalmazót.

Termékminta alapján árajánlat készítése

Termékminta, fotó alapján árajánlatot készítünk Önnek.

Üzleti kapcsolatok kiépítése, ártárgyalások lefolytatása

Felvesszük a kapcsolatot az általunk javasolt, de Ön által kiválasztott gyártóval, forgalmazóval. Közvetítjük felé az Ön egyedi igényeit, elképzeléseit. Megoldjuk Ön helyett a nyelvi problémákat. (Sajnos még nagyon sok gyártó angol nyelven sem beszél)

Kiutazás megszervezése, vízum, repülőjegy, szállodafoglalás

Megszervezzük kiutazását. Kiállításokra, a gyártóval való tárgyalásokra. Mi biztosítjuk az Ön utazása alatt, hogy minden a rendelkezésére álljon. Kína országán belüli utak szervezése, városon belüli limuzin szolgálat. Jelentős kedvezmény a szállodai szobafoglalás árából.

A megvásárolt termék Magyarországra szállítása, vámkezelése

A megvásárolt termékek a világ nagy szállítóival való szállíttatása a jelentősebb Európai kikötőkbe. Vámkezelés, ügyintézés a hatályos uniós jogszabályok szerint. Kiszállítás az Ön által megjelölt telephelyre.

Európai Uniós engedélyek beszerzése

A hatályban lévő jogszabályok alapján, beszerezzük Ön helyet a forgalmazáshoz szükséges engedélyeket.

Érdekképviselet a gyártónál

A szigorú ellenőrzési rendszerünk ellenére esetlegesen felmerülő problémákat, közvetítjük a gyártó felé, és minden megteszünk az Ön érdekében a hiba orvoslásáért.

Magyarnyelvű feliratozás, átcsomagolás

Az Ön igénye szerint, ellátjuk termékét a Fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelő Magyar nyelvű szöveggel. Igény szerint átcsomagolással.

Egyedi arculat megtervezése

Mint ahogyan a főoldalon említettem, nagyon fontos a saját egyedi megjelenés. Profi grafikus csapattal, megtervezzük, elkészítjük az Ön termékének a teljesen egyedi megjelenését. Igénye szerint Védjegyoltalmi bejegyzéssel.

Teljes diszkréció

Garantáljuk Önnek, hogy munkánk során minden információt bizalmasan kezelünk, más, harmadik fél számára nem kerül kiadásra. Viszonzásul ezt elvárjuk Öntől is.

Az Ön beleegyezése nélkül az Ön termékét jelenlegi adatbázisunkban sem használjuk fel, még ár nélkül sem.

Copright @ 2010.