Még mindíg van kedvezőbb beszerzés!

VAN MEGOLDÁS!

importnavigator,kina-import,kínai import,

Saját import akár már 1-2 millió forint befektetéssel!

Saját termék?Saját import?Nem feltétlenül kell konténernyi mennyiségben gondolkoznia. Már a kínai gyártók és forgalmazók minimum mennyiségi követelményei is lazultak. Cégünk indít gyűjtő konténert, így már 1-2 millió forint befektetéssel is belekezdhet saját importjába. Egy 30-40%-os árelőny az eddigi beszerzéshez képest elgondolkodtató minden cégtulajdonos számára. A kínai cégek minimum rendelési követelményei is lazultak az elmúlt időkben, így Önnek sem kell feltétlenül nagy mennyiségekben gondolkodnia. Akár lépésről lépésre is elkezdheti a saját importját.

Hódítsa meg a piacot saját termékekkel!

A multinacionális cégek is így kezdték! Építse fel saját kereskedelmi birodalmát, erre minden lehetősége és esélye megvan. Saját import egyszerűbben, mint hinné...!Célunk az egyenlő versenyhelyzet megteremtése a Magyarországi kis és középvállalkozások számára. A mi segítségünkkel akár kis lépésekben haladva nagy importőrré is válhat. Kínai irodánk segítségével mindenben az Ön segítségére tudunk lenni. Akár itthonról, akár személyes kiutazással, megtaláljuk Önnek a legoptimálisabb megoldást a saját termékéhez.A piackutatástól az Ön raktáráig való beérkezésig mindenben segítséget nyújtunk (szállítás, vámkezelés, engedélyek beszerzése, egyedi arculat megtervezése).
1. A saját import jelentősége, előnye. Közvetlen kínai import.

A mai gazdasági helyzetben, nagyon nehéz boldogulni. Nagyon sok kis és középvállalkozónak ugyanazzal a problémával kell szembenéznie. A költségek növekednek, a bevétel legjobb esetben is csak stagnál. Nagyon kevés olyan vállalkozás van, aki a mai helyzetben látványos fejlődést tud felmutatni. Természetesen vannak kivételek. A magyar piacon még mindig nem alakult ki az a szemlélet, hogy akár kis cégek is importálhatnak a világ bármely tájáról. A mi hagyományos kereskedelmünk többlépcsős rendszere, a fejlettebb Nyugat-Európai országokban már régen nem működik.


Gondoljunk csak a nagy üzletláncokra, akik egyben importálnak és kereskednek is a fogyasztói társadalom felé. A többlépcsős kereskedelem minden részének a profitja, náluk csapódik le, és ez mellett még nagyon kedvező akciókat is tudnak kínálni a vásárlók felé.
DE ERRE ÖNNEK IS LEHETŐSÉGE VAN !!!

Véleményem szerint ez az egyik lépés, hogy vállalkozásunk, üzletünk talpon tudjon maradni a mai versenyhelyzetben. Ha az árbevételünk nem is növekszik, az üzemeltetési költségeink sem változnak, de a beszerzésünk csökken 20-50%-os mértékben, szerintem már fél siker minden vállalkozás számára.2. A saját választás előnye.

A saját import a nagyobb profiton kívül még további előnyöket is rejt magában. Saját vevőkörünk igényei alapján tudjuk összeállítani rendelésünket. Nagy előny egy kereskedő számára, hogy a munkája során, a saját vevőköre igényeit első kézből tudja kiszolgálni. Így a saját kínai import megvalósítása nagyszerű megoldás lehet Önnek is, melyet szívből ajánlhatunk.


NE FELEDJE! KÍNÁBAN SZINTE KIMERITHETETLEN A TERMÉKKÍNÁLAT!

Copright @ 2010.