Kínai import - Egyszerűbb, mint gondolná!

Három számottevő különbség van a megszokott kereskedelmi szokásokhoz képest.

1. Lényegesen nagyobb kínálatból tudunk választani!

Ez azt gondolom, senki számára nem okoz problémát. Sőt a gyártók, akár kis és középvállalkozás számára is elfogadható mennyiségben legyártják az egyedi elképzelésünk szerint kívánt terméket. Valamint a legnagyobb előny versenytársainkkal szemben az egyéni csomagolás lehetősége. Én kivétel nélkül szoktam javasolni, még a legkisebb mennyiségű rendelés esetén is e lehetőséget. Kínában a gyártónál, még ha nem is rendelünk akkora mennyiséget, ami a gyártó számára elfogadott lenne ehhez az igényhez, minimális felár ellenében (ami a magyarországi árhoz képest elenyésző) már nem határolódnak el. Az így legyártott termék a magyarországi piacon, védjegy oltalmi bejegyzéssel ellátva már csak az Ön terméke lesz! Ön dönti el, hogy milyen értékesítési struktúrával kinek ad el belőle. Ha megszeretik vevői, már nem kell feltétlenül az őrületes nagy árversenyben részt vennie. Higgye el nekem, teljesen új kapuk nyílnak meg az Ön számára!2. Előre kell fizetnie?

Hát ez érthető!

Ön adna 30 napos átutalási opciót egy 8000km-re lévő más országbeli vállalkozás részére? Gondolom nem. Ezzel mindannyian így lennénk. Valamint ne felejtsük el, hogy a kínai cégek abban a kiváltságos helyzetben vannak, hogy a világ minden tájáról folyamatosan érdeklődést kapnak, így még bizalom esetén sincsenek rászorulva az utólag fizető vevőkre!


3. Megrendelés- Átvétel intervallum.

Ez ugye a távolság miatt sajnos a közeljövőben biztosan nem fog változni. A rendelés, gyártás átlagosan 1-2 hét a szállítási idő 4hét. Vannak olyan termékcsoportok ahol a légi szállítás is optimális megoldás lehet, de itt a termék ár/szállítási költség aránya lehetővé teszi (MP4-MP5, számítástechnikai alkatrészek stb.)Megfontolva ezt a három lényeges különbséget az első rendelés után már mindenki számára egy teljesen átlátható és működő rendelési rendszerré válik. Ne engedje el a kínai import által elérhető új lehetőséget!

Copright @ 2010.