Gyerekkori szép emlékek őrzője

Az ember fiatalon még teljesen más élettel és életstílussal rendelkezik, mint ha már egy kicsit jobban benőtt a feje lágya. Ez pedig nem csak az öltözködésén, a stílusán vagy a barátain látszik meg, hanem bizony az életterén és a lakásán is. Ha mondjuk valakinek megnézzük az autója tisztaságát akkor egyértelműen láthatjuk, hogy mi mennyire fontos neki, mennyire tartja tisztán vagy karban az autóját. Ha pedig megnézzük a házát vagy lakását, akkor belül kicsit a lelki állapotát és a finomságát is láthatjuk, hiszen a berendezések és a kiegészítők tökéletesen meg tudják mondani, hogy milyen ember lakik ott.

Nálam így alakult ki, hogy amikor még fiatalabb voltam tele volt az albérletem fényképekkel. Volt a falon családi fénykép, kép a barátokkal, a kedvenc kutyámmal, de még talán a főiskolai barátok is helyet foglaltak folyamatosan a falon, egyszóval egy teljes fénykép tár volt kihelyezve a falakra, és ha valaki belépett a nappaliba szinte azonnal tudta, hogy miket szeretek, mik a vágyaim és kik a barátaim.

Ez manapság már iszonyatosan sokat változott. Na nem azért, mert szégyellném a barátaimat, hanem pontosan azért, mert rájöttem, hogy ezek a számomra fontos dolgok sokkalta jobb helyen vannak egy gyönyörű albumban, nem pedig a falon a helyük. Így aztán még a festmények világából tudnék választani, de az annyira nem illik a környezethez, hogy tovább kellett keresgélnem.

A tökéletes megoldás pedig nem is olyan sokára érkezett hozzám a szalaibalazs.hu oldal és a vászonképek világának segítségével, hiszen ami azóta is ott lóg a nappali falán, az egy Balaton vászonkép, ami nem csak a szépsége, hanem a gyerekkori emlékek miatt is kifejezetten szép számomra.