Tökéletes képek az új étlaphoz

Amikor nem olyan régen kaptam egy felkérést egy étterem tulajdonosától, hogy vállalnám-e az étterme vezetését tudtam jól, hogy a szigorú szabályozások és bezárások után nem lesz könnyű dolgom, hogy ha vállalom a feladatot. Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy vajon megéri-e belevágnom ebbe a nagy kalandba, mert bár tény, hogy nagyon sokáig vágytam arra, hogy váltani tudjak olyan szempontból, hogy mást, más tevékenységi körben működő vállalati vezetést tudjak végezni, de egy picit visszariadtam a nehézségektől és az új munkahely veszélyeitől. Nagyon sokat beszélgettem a férjemmel is erről, aki bátorított, és reményt adott, hogy azért várhatóan egy ideig csak nem fog ránk leselkedni megint hasonló veszély, mint a vírus időszak volt, és nem fog bezárásokkal és egyéb nehézségekkel súlyani bennünket. Ennek hatására úgy döntöttem, hogy belevágok a megvalósításba.

Amint betettem a lábam az étterembe láttam, hogy nagyon sok dolgom lesz, és hogy iszonyat sok mindent kell megvalósítani ahhoz, hogy normális és szépen ívelő új időszak köszöntsön az étteremre. Először is egy új étlapra és egy új weboldalra volt szükség, hiszen elég elavult és régi konstrukcióval dolgozott már az étterem sajnos. Bár ez manapság már nem tűnik egy nagyon nehéz feladatnak, hiszen csak egy tökéletes webes csapatra van szükség, gondolhatja az ember, azonban azt kell mondjam, hogy ez nem állja meg a helyét, mert ma már nélkülözhetetlen egy olyan profi csapat, aki az ételfotózás feladatait magas szinten és tökéletes minőségben meg tudja oldani számunkra.

Nem volt könnyű dolgom a választás terén, hiszen sokan hirdetik magukat az ételfotózás világában, azonban azt kell mondjam, hogy szinte csak egyetlen csapat bizonyult a referencia képek alapján valóban alkalmasnak és profinak közülük, a Fotoda csapata. Tökéletesen meg vagyok elégedve mind a folyamataikkal, mind pedig annak eredményével. Az étterem azóta újra szárnyra kapott, így pedig egy teljesen tökéletes siker sztori kerekedett ki a lehetőségemből. Most már örülök, hogy vállalatam a kockázatot és így tökéletes élvezettel tudok jelenleg dolgozni az új munkahelyemen. Nem is alakulhatott volna jobban.