Express információs szolgáltatás:

Lehetőség, hogy vállalkozása talpon tudjon maradni!!!Ma már minden elemző jelentős visszaesést prognosztizál a jövő esztendőre. A csökkenő forgalom és a növekvő költségek mellett nem sok lehetőség marad cégeink számára, mint a beszerzésünk optimalizálása. Ehhez nyújt lehetőséget mindenki számára a közvetlen kínai import.

Úgy gondolom, egy 30-40%-os árelőny az eddigi beszerzéshez képest elgondolkodtató minden cégtulajdonos számára. A kínai cégek minimum rendelési követelményei is lazultak az elmúlt időkben, így Önnek sem kell feltétlenül nagy mennyiségekben gondolkodnia. Akár lépésről lépésre is elkezdheti a saját importját.

Év végi extra ajánlat Önnek!!! Exp ress információs szolgáltatás:

Győződjön meg a valós beszerzési árakról akár 8-12 napon belül! Hozza el hozzánk termékét, elképzelését és mi felkutatjuk az Önnek megfelelő kínai gyártót, forgalmazót!

Több, akár 5-10 gyártótól kérünk ajánlatot, megtalálva az Ön igényeinek legoptimálisabb, megoldást. Minden információt beszerzünk a termékről és a gyártóról egyaránt, mint:

Termék gyártási költsége
Minimum rendelhető mennyiség,
Fotó, műszaki leírás,
Gyártási idő,
Egyedi kívánalmak lehetősége.
Ezek után kidolgozunk Önnek egy import ajánlatot, amely minden felmerülő költséget tartalmaz:

Szállítási költség,
Vámtétel,
Egyéb felmerülő költségek.
A szolgáltatás ára az Ön által megjelölt témakörben, témakörönként: 39.900.-Ft + Áfa. Szolgáltatásunkban, két témakör anyagát kidolgozunk ki Önnek egy áráért.

79.800.- + áfa helyett 39.900.- + áfa díjért.Online Kínai import kalkulátor .
Az import kalkulátor tájékoztató jellegű.


Amennyiben kérdése lenne, forduljon bizalommal hozzánk. Jelezze felénk igényét, és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Copright @ 2010.