A kezdetek hatalmas sikerei

Egy vállalat elindítása sosem könnyű feladat, főleg nem akkor, ha egyenesen egy nagyvállalati szegmensben, közel kétszáz emberrel kell indulnia. Persze mindazon túl, hogy kellő forrás és tőke szükséges egy ilyen cég elindításához, megfelelő külső szakértő segítők és cégvezető nélkül azt gondolom, hogy öngyilkosság belevágni egy ilyen feladat megvalósításába. Én mindig is kifejezetten nehéz feladatokra vágytam, mert közgazdászként sokat megtanultam a vállalati működés és a piaci viszonyok tekintetében, de mindig a legnehezebb és legnehezebben feloldható helyzetek megoldása okozott csak valódi elégedettséget és önbecsülést, így ez a nehéz feladat is rám talált cégvezetőként. Persze ekkora már hihetetlen sok tapasztalat volt a hátam mögött, azonban még így is beleremegett nem egyszer a lábam a döntések súlyába és annak lehetséges következményeibe.

Hála a jó égnek azt mondhatom, hogy most már közel egy éves működés után nem csak az látszik, hogy az indítás sikeres volt és nem fog összedőlni a tulajdonosok terve, hanem az is, hogy kifejezetten jól sikerült a tervezés és jó döntéseket hoztam meg, így azok eredménye hatványozottan érezhető már az első működési év végére. Jól tudtam ugyanis, hogy hihetetlen nagy súly van a külső partner szolgáltatók választásán. Azt mondjuk nem gondoltam volna, hogy az első év végén azt fogom mondani, hogy a legnagyobb sikereket és eredményeket egy coaching és tréning területén kiemelkedő teljesítményt és eredményt elérő külső szolgáltató partnernek, a Kogwheel csapatának fogom megköszönni.

Ez a csapat ugyanis felbecsülhetetlen segítséget adott nekem és a humán erőforrás osztálynak abban, hogy a megfelelő tervekkel, karrier célokkal és kompetenciákkal rendelkező emberek kerüljenek a tökéletes munkavállalói helyekre az assessment center szolgáltatásukon keresztül. Ennek segítségével ugyanis én nem csak azt mondhatom el, hogy kifejezetten terhelhető, motivált és felelősségteljes emberek alkotják a cégem munkavállalói tömegét, hanem egyben azt is, hogy jó pár évre előre vetítve biztos lehetek abban, hogy a fejlesztések és a ranglétra segítségével senki sem fog máshol boldogulást és lehetőségeket keresni, hiszen cégen belül biztosítva van számára a lehetőség. Mindenkinek csak javasolni tudom ezt a csapatot mert fantasztikus velük a közös munka és hihetetlen eredményeket képesek elérni a szervezetben.