Biztonság, kényelem és tökéletes eredmények

Amikor nem olyan régen arról döntöttem, hogy a cégemnek szüksége van egy saját telefonos flottára, akkor bizony a közel negyven fős állomány mindegyikének szerettem volna egy olyan üzembiztos készüléket nyújtani céges keretek között, ami jelzés érték is egyben számukra, hogy számítok a munkájukra és hogy megbecsüli őket a cég. Ennek okául pedig a választás az apple termékekre esett. Az iphone készülékek ugyanis hihetetlen megbízhatók és nagyon üzembiztos készülékek, amik a mi estünkben céges szinten nagyon fontosak, ezért azt gondoltam, hogy a sérülékenység bár kizáró tényező lehetne, ám egy nagyon jó szervíz háttértámogatásával tökéletes választás lehet a cég számára. Emellett a döntés mellett maradtam végül és megrendeltem mindenki számára az iphone készüléket. Ezzel egyidőben pedig el is kezdtem megfelelő telefon szerviz csapat után keresgélni.

Az én taktikám az volt, hogy ajánlásokat kértem, és úgy próbáltam egy olyan csapatot találni, aki az iphone szerviz területén nem csak kiemelkedő teljesítényt képes nyújtani, de hosszú távon is meg tudja ezt tartani, vagyis akár éveken keresztül számítani tudunk a biztos és eredményes közös munkára. Bele telt egy kis időbe még rátaláltam az iszereles csapatára, de azt kell mondjam, mert minden időt és energiát megért a keresgélés, mert náluk jobb iphone szerviz csapatot biztosan nem találhattam volna.

Iszonyatosan rugalmas a közös munka velük, hihetetlen profik és nagyon precízek, azt lehet mondani, hogy egy-egy- telefon javítás után egyáltalán meg nem lehetne mondani, hogy a telefon bármikor vagy bárhol sérült volna. Tökéletes eredményeket kap a segítségükkel az ember, és azt kell mondjam, hogy a munkatársak is élvezik a közös munkát velük, hiszen kedvesek és lelkiismeretesek, szakmailag profik, árban pedig azt gondolom hogy szintén verhetetlenek a szolgáltatásuk minőségét tekintve. Egyszóval csak javasolni tudom mindenki számára, hogy vegye fel velük a kapcsolatot. Biztosan nem fogja megbánni.